KOCAELİ / KARAMÜRSEL - Yalakdere İlkokulu

Mustafa Ulaş FERHAT - Okul Müdürü

05/07/1977 Çorum ili Sungurlu ilçesi doğumluyum.İlkokulu İsmetpaşa İlkokulu´nda ve Ortaokulu Fatih Ortaokulu´nda Sungurlu´da tamamladım.Liseyi Amasya Anadolu Öğretmen Lisesi´nde tamamladım.Daha sonra Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 2002 yılında mezun olarak öğretmenliğe başladım.İlk görev yerim Van ili Gürpınar İlçesi Topsakal ilköğretim okulu,burada 2 yıl Müdür yetkili öğretmen olarak görev yaptım. Daha sonra Iğdır il merkezi Özdemir İlköğretim Okulu´na atandım ve 3 yıl sınıf öğretmeni olarak çalıştım.İller arası atama yoluyla 2007 yılında Kocaeli-Kartepe ilçesine atandım.Kartepe´de Nusretiye İlköğretim Okulu ve Şirinsulhiye İlköğretim Okullarında Müdür Yardımcısı olarak görev yaptım.2010 yılında Karamürsel 4 Temmuz İlköğretim Okulu´na Müdürü Yardımcısı olarak geldim.2011 yılında Yalakdere İlköğretim Okulu´na sınıf öğretmeni olarak atandım. Eylül 2014 itibariyle  Yalakdere ilkokulu Müdür yardımcılığı görevine atandım.Halen 2015 -Ağustos itibariyle başladığım Okul Müdürü görevini sürdürmekteyim.